Novosti
Objavio/la: Monika Marušić, 21.03.2014.

Produžene prijave za glazbenu radionicu zapadnoafričkih ritmova do 31.ožujka

U sklopu ETNOFILm festivala održat će se glazbena radionica koja promovira glazbene instrumente zapadnoafričke kulture, te promiče multikulturalnost i alternativnu glazbenu kulturu, pod vodstvom Nenada Kovačića. Održat će se 24-26. travnja 2014. u Rovinju u Multimedijalnom centru. Prijave su produžene do 31. ožujka.

U suradnji s ETNOFILm festivalom etnografskog filma od 24.-26. travnja 2014. u rovinjskom Multimedijalnom centru održat će se glazbena radionica zapadnoafričkih ritmova za početnike. Voditelj radionice je Nenad Kovačić, glazbenik, te član udruge Dyalli za kulturnu suradnju i promicanje afričke kulture u Hrvatskoj. Rok za prijavu je 31. ožujak 2014.

Ova glazbena radionica promovira glazbene instrumente zapadnoafričke kulture, te promiče multikulturalnost i alternativnu glazbenu kulturu. Oživljava ritam prisutan u svakom čovjeku te potiče razvoj motoričkih sposobnosti, memoriju i muzikalnost. Polaznici će naučiti tradicionalne afričke ritmove, solo dionice, te improvizirati i sami stvarati ritmove, što utječe na razvoj motoričkih sposobnosti i memorije. Polaznicima se omogućava sav potreban materijal za vježbu, a trodnevna radionica uključuje i kratko predavanje i prezentaciju o zapadnoafričkim ritmovima i kulturi uz fotografije. Voditelj radionice je Nenad Kovačić, potpredsjednik udruge Dyalli za kulturnu suradnju i promicanje afričke kulture u Hrvatskoj, također iskusni glazbenik i član bendova Antenat, Afion, Naš mali Afro bend i Sevdah Takht Damira Imamovića.

Trajanje radionice je 2 sata dnevno u dogovoru s polaznicima. Broj polaznika za trodnevnu radionicu je ograničen na 10 sudionika, a najmlađa dob polaznika je 15 godina.
Cijena radionice iznosi 225 kuna.

Rok za prijavu je 31. ožujak 2014. na kontakt tamara@etnofilm.com.

Copyright 2013. Sva prava pridržana.

Izrada web stranica: Netlex