Novosti
Objavio/la: Sara Jurčić, 10.02.2015.

Postani volonter/ka 7. ETNOFILm festivala!

IMG_0404

ETNOFILm – sedmi međunarodni festival etnografskog filma poziva volontere na sudjelovanje u organizaciji Festivala koji će se od 23. do 25. travnja 2015. godine održati u Rovinju. Rok za prijavu je 25. veljače 2015. godine.

Etnografski muzej Istre i ETNOFILm tim sa zadovoljstvom pozivaju sve zainteresirane da budu dijelom organizacije sedmog međunarodnog Festivala etnografskog filma.

Naš je Festival platforma promocije vizualne antropologije koja, s jedne strane potiče produkciju etnografskih filmova u usko disciplinarnom smislu te riječi – filmova čiji su autori školovani etnolozi/antropolozi, a s druge strane afirmira izvan-disciplinarne dokumentarne filmove koji razvijaju heterogenost pristupa etnografiji i vizualnoj antropologiji.

Za naše sedmo izdanje tražimo malu ali motiviranu grupu od četiri volontera (od čega dvoje iz Hrvatske i dvoje iz inozemstva). Njihovi zadaci su:

–          promocija Festivala u Rovinju tijekom njegova održavanja (dijeljenje letaka, rad na info pultu i prodajnom štandu)

–          ugošćivanje članova žirija i autora koji svoj film predstavljaju u Rovinju ove godine

–          pomoć pri logističkim zadacima tijekom samih projekcija i ostalih Festivalskih događanja na dnevnoj bazi

–          pomoć u održavanju pratećeg festivalskog programa (Masterclass, izložba, radionica, koncerti).

Zbog ograničenog broja volontera, prednost pri odabiru imaju studenti i studentice etnologije i antropologije, kao i osobe koje govore više jezika, uz engleski i hrvatski.

Nažalost, iako nismo u mogućnosti pokriti putne troškove, svim volonterima će tijekom Festivala biti osigurani ručak i smještaj. Na zahtjev, volonterima će biti izdan i Certifikat o volontiranju, a osim prilike za stvaranje novih kontakata i stjecanje novih vještina, obećavamo vam svježi morski zrak, ugodnu atmosferu i mnoštvo izvrsnih etnografskih filmova.

Molimo Vas da ispunjeni obrazac, zajedno s traženim materijalima pošaljete na andrea@etnofilm.com,  najkasnije do 25. veljače 2015. godine. Rezultate očekujte 1. ožujka.

 

Vidimo se ovog proljeća u Rovinju!

EMI i Organizacijski tim ETNOFILm-a

 

Copyright 2013. Sva prava pridržana.

Izrada web stranica: Netlex