Žiri

Ines PricaInes Prica, dr. sc., znanstvena je savjetnica na zagrebačkom Institutu za etnologiju i folkloristiku. Područja njezina interesa jesu antropološka teorija, postsocijalistički studiji, antropologija popularne kulture i antropologija rada. Osim brojnih znanstvenih radova objavila je i uredila mnoge knjige. Članica je Znanstvenog vijeća Instituta, predavačica na doktorskim studijima Odsjeka za etnologiju i kulturnu antropologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu, a suorganizirala je brojne (međunarodne) skupove IEF-a. Jedan je od osnivača i urednika Biblioteke Nova etnografija, članica uredništva časopisa Prague Studies in Sociocultural Anthropologv; Gazelo Internacia de Antropologio, Ethnoanthropological Zoom, kao i društava European Association of Social Anthropologists i EASA Europeanist Network.

Pille RunnelPille Runnel (PhD) direktorica je i programska urednica festivala World Film Festival i direktorica istraživanja u Estonskome nacionalnom muzeju. Glavna područja njezina istraživanja jesu muzejska komunikacija, antropologija medija, vizualna antropologija i medijska publika. Sudjelovala je u nekoliko istraživačkih i suradničkih projekata, uključujući EU Kids Online i istraživačku mrežu COST Transforming Audiences, Transforming Societies (Transformacija publike, transformacija društva).

  oliver sertićOliver Sertić producent je iz Zagreba. Osim u tiskovinama, objavljivao je i uređivao sadržaje na webu, radiju i televiziji. Osnivač je Restarta, gdje radi kao programski urednik Dokukina i odjela distribucije te kao jedan od predavača Škole dokumentarnog filma. Producirao je 20-ak dugih i kratkih dokumentarnih filmova. Surađuje s brojnim filmskim festivalima u regiji kao PR, selektor, producent i savjetnik, a dio je programskog tima Human Rights Film Festivala. Od 2012. direktor je Liburnia Film Festivala. Suosnivač je Revije amaterskog filma – RAF, Autonomnoga kulturnog centra – Attack! i projekta Cross-radio.

Sponzori
Medijski sponzori
Suradnici

Copyright 2013. Sva prava pridržana.

Izrada web stranica: Netlex